Opstart af virksomhed

Har du den helt rigtige ide! Og kår du med en iværksætter gemt i maven, hvorfor så ikke starte op som selvstændig. Rigtige mange dansker går rundt og drømmer om at starte sit eget firma. Og for rigtig mange virker det som en jungel, at starte et firma op. Inden du springer ud i det.  Så bør du lige gå i tænke kassen, slå koldt vand i blodet, for der skal meget til at skabe en succesfuld virksomhed end blot den gode ide. Udover alt papirarbejdet som kommer forud for opstarten af en virksomhed, Så kan det være godt at tænke sin ide igennem og finde ud af om der er et kunde grundlag.

Det kan godt betalesig at tage kontakt til din lokale revisor eller et virksomheds center hvor du bor. Tage forbi og få en lille snak og hjælp til at starte op på den helt rigtige måde. Det kan være en stor hjælp at have en sparringspartner fra den spæde start.

Bæredygtig økonomi fra starten
Ud over glæden over at have startet dit drømme firma op, så handler det om at have en sund økonomi fra starten. Du skulle helts kunne leve af det, Det vil sige at kunne give dig selv løn, også i starten. Derfor bør du lave lidt benarbejde. EKS: ønsker du at oprette en sko butik, Br du finde ud af hvormange sko butikker der er i området og hvilke sko de sælger, så du ikke skal kæmpe for kunderne.

Det næste er din målgruppen for dine produkter eller tjenesteydelser. Hvor stort er behov ?

Der er sjældent nogle som er experter i alt fra starten, dog kan det godt betale sig at undersøge nogle af disse ting før du starter virksomhed.

Når du er klar til at oprette din virksomhed kan du gå ind på virk.dk eller direkte link Start virksomhed

Lige en ting mere!!!  Nu når du sidder der hjemme og tænker på at klikke på ovenstående link, og oprette dit firma. Så er der lige nogle andre ting som du bør tænke over.

  1. Hvad skal dit firma være?
  2. Har du tjek på om du kan få samme navn som domæne navn til din hjemmeside ??? Du kan tjekke dansk domæner på dk-hostmaster.dk
  3. Hvad med Facebook? er dit navn taget?

Dette kan være godt at have tjek på før du vælger et firma navn. Da stort set alle mennesker gå på google eller facebook for at finde netop dit firma, eller din kommende konkurent.

6. december 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *