Linkbuilding i 2019

Linkbuilding i 2019

Du kan spørge dig selv, Hvorfor ligger jeg ikke som nummer 1, eller min hjemmeside ligger ikke på side 1. Det kan være mange grunde til, men en af dem kan være at du ikke har fået søgemaskineoptimeret din hjemmeside. Første prioritet er af din hjemmeside har en hurtig loadtid, din hjemmeside bør også have et responsiv design. SSL certifikat er også blevet et must have idag.

Det næste handler om at få nogle gode og stærke links. Disse vil øge din placering på søgemaskinerne. Det kan gøre forskellen, om du kan sidde som nummer 1 og kikke på de andre links under dig, eller og du ikke engang har en placering på de første 5 sider på søgemaskinen.

Hvad får du ud af at bruge tid på linkbuilding. Med lidt fornuft og tid kan du ændre din placering på søgemaskinerne. ved at skrive kommentar med link henvisninger til din hjemmeside eller tilmelde dig linkkataloger, du kan levere en god artikel til din lokale netavis. Dette kan dog tage meget af din egen tid, og derfor er der mange i dag, som har købt sig en service hos et firma som levere netop denne form for service.

Linkkataloger har været nærmest den primære kilde til indgående links i mange år. Linkkataloger er sites, hvor man kan få et link til sin hjemmeside. Men du skal huske at undersøge disse sites, da mange kan have langsomme sider, som ikke bliver passet og plejet. Der så vil giver dig et dårligt link.